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CD99 Protein (CD99) (AA 31-185) (His tag)

CD99 Origine: Humain Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 90 % WB, SDS, PC, Imm
N° du produit ABIN6236746
  • Antigène Voir toutes CD99 Protéines
    CD99
    Type de proteíne
    Recombinant
    Attributs du protein
    AA 31-185
    Origine
    • 17
    • 4
    • 3
    • 1
    Humain
    Source
    • 10
    • 6
    • 3
    • 3
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette CD99 protéine est marqué à la His tag.
    Application
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Positive Control (PC), Immunogen (Imm)
    Séquence
    Ala31-Lys185
    Attributs du produit
    Tag location: two N-terminal tags,his-tag and T7 tag
    Pureté
    > 90 %
    Top Product
    Discover our top product CD99 Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:4.7

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    20 mM Tris, 150 mM NaCl, pH 8.0, containing 1 mM EDTA, 1 mM DTT, 0.01 % SKL, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    CD99
    Autre désignation
    Cluster Of Differentiation 99 (CD99 Produits)
    Synonymes
    1110061M03Rik Protein, 2410026K10Rik Protein, D4 Protein, Pilr-l Protein, pilr-1 Protein, HBA71 Protein, MIC2 Protein, MIC2X Protein, MIC2Y Protein, MSK5X Protein, CD99 antigen Protein, CD99 molecule (Xg blood group) Protein, CD99 molecule Protein, Cd99 Protein, CD99 Protein
    Classe de substances
    Viral Protein
    Sujet
    MIC2X, MIC2Y, MIC2, Antigen Identified By Monoclonal Antibodies 12E7,F21 And O13, E2 antigen, T-cell surface glycoprotein E2
    Poids moléculaire
    19.6kDa
    UniProt
    P14209
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Support technique