Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

MPZ anticorps

L’anticorps Poulet Polyclonal anti-MPZ a été validé pour WB, IHC et ICC. Il convient pour détecter MPZ dans des échantillons de Humain.
N° du produit ABIN2147108

Aperçu rapide pour MPZ anticorps (ABIN2147108)

Antigène

Voir toutes MPZ Anticorps
MPZ (Myelin Protein Zero (MPZ))

Reactivité

  • 40
  • 29
  • 25
  • 15
Humain

Hôte

  • 49
  • 8
  • 2
  • 1
Poulet

Clonalité

  • 52
  • 8
Polyclonal

Conjugué

  • 28
  • 5
  • 4
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Cet anticorp MPZ est non-conjugé

Application

  • 49
  • 25
  • 20
  • 13
  • 13
  • 8
  • 7
  • 7
  • 4
  • 3
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1
Western Blotting (WB), Immunohistochemistry (IHC), Immunocytochemistry (ICC)
  • Purification

    Myelin protein zero antibody was purified by affinity chromatography.

    Immunogène

    Myelin protein zero antibody was raised in Chicken using two synthetic peptide (Human NP_000521 and Mouse NP_032649) / keyhole limpet hemocyanin (KLH) conjugates corresponding to different regions of the protein zero gene product as the immunogen.
  • Indications d'application

    ICC: 1:1000-1:2000, IHC: 1:1000-1:2000, WB: 1:2000-1:5000

    Restrictions

    For Research Use only
  • Format

    Liquid

    Concentration

    Lot specific

    Buffer

    In liquid form 10 mM PBS buffer, pH 7.2, with 0.02 % sodium azide added as a preservative.

    Agent conservateur

    Sodium azide

    Précaution d'utilisation

    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Conseil sur la manipulation

    Avoid repeated freeze/thaw cycles

    Stock

    -20 °C

    Stockage commentaire

    Store at 4 °C for short term storage. Aliquot and store at -20 °C for long term storage.
  • Antigène

    MPZ (Myelin Protein Zero (MPZ))

    Autre désignation

    Myelin Protein Zero
Vous êtes ici:
Chat with us!