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Myoglobin anticorps

Cet anticorps Lapin Polyclonal détecte spécifiquement Myoglobin dans WB, IHC, ELISA et IC. Il présente une réactivité envers Rat.
N° du produit ABIN2313082

Aperçu rapide pour Myoglobin anticorps (ABIN2313082)

Antigène

Voir toutes Myoglobin (MB) Anticorps
Myoglobin (MB)

Reactivité

  • 141
  • 94
  • 83
  • 17
  • 5
  • 4
  • 4
  • 3
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
Rat

Hôte

  • 102
  • 84
  • 8
  • 2
  • 1
  • 1
Lapin

Clonalité

  • 108
  • 88
Polyclonal

Conjugué

  • 93
  • 22
  • 15
  • 5
  • 5
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 2
  • 2
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  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Cet anticorp Myoglobin est non-conjugé

Application

  • 109
  • 78
  • 45
  • 39
  • 39
  • 30
  • 24
  • 20
  • 14
  • 13
  • 11
  • 10
  • 8
  • 8
  • 5
  • 5
  • 5
  • 4
  • 4
  • 3
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Western Blotting (WB), Immunohistochemistry (IHC), ELISA, Immunochromatography (IC)
  •  Réactivité croisée

    Rat (Rattus)

    Réactivité croisée (Details)

    Calculated cross reactivity: Rt

    Attributs du produit

    Myoglobin (MYO, PVALB, MB)

    Purification

    Purified by affinity chromatography

    Immunogène

    Native rat Myoglobin protein

    Isotype

    IgG
  • Indications d'application

    Optimal working conditions should be determined by the investigator.

    Restrictions

    For Research Use only
  • Format

    Liquid

    Buffer

    Supplied as a liquid in PBS, pH 7.4, 0.02 % sodium azide, 50 % glycerol.

    Agent conservateur

    Sodium azide

    Précaution d'utilisation

    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Stock

    -20 °C

    Stockage commentaire

    -20°C
  • Antigène

    Myoglobin (MB)

    Autre désignation

    Myoglobin

    Pathways

    Brown Fat Cell Differentiation
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