Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

CRIP1 anticorps (C-Term)

Cet anticorps anti-CRIP1 est un anticorps Lapin Polyclonal détectant CRIP1 dans WB, FACS et IHC (p). Adapté pour Humain et Souris.
N° du produit ABIN3200117

Aperçu rapide pour CRIP1 anticorps (C-Term) (ABIN3200117)

Antigène

Voir toutes CRIP1 Anticorps
CRIP1 (Cysteine-Rich Protein 1 (Intestinal) (CRIP1))

Reactivité

  • 19
  • 10
  • 3
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Humain, Souris

Hôte

  • 17
  • 2
Lapin

Clonalité

  • 17
  • 2
Polyclonal

Conjugué

  • 13
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Cet anticorp CRIP1 est non-conjugé

Application

  • 19
  • 14
  • 9
  • 9
  • 5
  • 3
  • 2
  • 1
Western Blotting (WB), Flow Cytometry (FACS), Immunohistochemistry (Paraffin-embedded Sections) (IHC (p))
  • Épitope

    • 9
    • 5
    • 2
    • 1
    • 1
    AA 48-77, C-Term

    Specificité

    Reacts with CRIP1 human, mouse

     Réactivité croisée

    Boeuf (Vache)

    Réactivité croisée (Details)

    Predicted to cross react with rat, bovine

    Purification

    Antigen affinity purified

    Immunogène

    KLH-conjugated synthetic peptide from C-terminal region (aa48-77) of human CRIP1.
  • Indications d'application

    Working dilution: Optimal dilution should be determined by the end user.
    The following are guidelines only:
    IHC - P (1:50 - 1:100) WB(1:1000), FC (1:10 - 1:50)

    Restrictions

    For Research Use only
  • Format

    Liquid

    Buffer

    PBS, Sodium azide 0.09 %

    Agent conservateur

    Sodium azide

    Précaution d'utilisation

    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Stock

    4 °C/-20 °C

    Stockage commentaire

    Maintain refrigerated at 2-8°C for up to 6 months. For long term storage store at -20°C.

    Date de péremption

    6 months
  • Antigène

    CRIP1 (Cysteine-Rich Protein 1 (Intestinal) (CRIP1))

    Autre désignation

    CRIP1

    ID gène

    1396
Vous êtes ici:
Chat with us!