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EPHB1/2 anticorps (Center)

L’anticorps Lapin Polyclonal anti-EPHB1/2 a été validé pour IF, WB et ICC. Il convient pour détecter EPHB1/2 dans des échantillons de Humain.
N° du produit ABIN5619582

Aperçu rapide pour EPHB1/2 anticorps (Center) (ABIN5619582)

Antigène

EPHB1/2 (EPH Receptor B1/2 (EPHB1/2))

Reactivité

  • 15
  • 7
  • 7
  • 3
Humain

Hôte

  • 15
Lapin

Clonalité

  • 15
Polyclonal

Conjugué

  • 8
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Cet anticorp EPHB1/2 est non-conjugé

Application

  • 8
  • 8
  • 5
  • 4
  • 2
  • 1
Immunofluorescence (IF), Western Blotting (WB), Immunocytochemistry (ICC)
  • Épitope

    • 11
    • 9
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    Center

    Specificité

    Recognizes endogenous levels of EPHB1/2 protein

    Réactivité croisée (Details)

    Mouse, Rat, Chicken

    Attributs du produit

    Purified Polyclonal EPHB1/2 antibody

    Purification

    EPHB1/2 antibody was purified by immunogen affinity chromatography

    Immunogène

    EPHB1/2 antibody was raised in Rabbit using a KLH-conjugated synthetic peptide encompassing a sequence within the center region of human EPHB1/2 (pY594/604) as the immunogen
  • Indications d'application

    WB: 1:500 - 1:1000, IF: 1:100 - 1:500, ICC: 1:100 - 1:500

    Restrictions

    For Research Use only
  • Format

    Liquid

    Buffer

    Supplied in liquid form in 0.42 % Potassium phosphate, 0.87 % Sodium chloride, pH 7.3 with 30 % glycerol and 0.01 % sodium azide

    Agent conservateur

    Sodium azide

    Précaution d'utilisation

    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Stock

    4 °C/-20 °C

    Stockage commentaire

    Store at 4 deg C for short term storage. For long term, aliquot and store at -20 deg C. Avoid repeat freeze/thaw cycles
  • Antigène

    EPHB1/2 (EPH Receptor B1/2 (EPHB1/2))

    Autre désignation

    EPHB1/2
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