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Haptoglobin anticorps (AA 159-329)

Cet anticorps anti-Haptoglobin est un anticorps Lapin Polyclonal détectant Haptoglobin dans ELISA. Adapté pour Boeuf (Vache).
N° du produit ABIN6755079

Aperçu rapide pour Haptoglobin anticorps (AA 159-329) (ABIN6755079)

Antigène

Voir toutes Haptoglobin (HP) Anticorps
Haptoglobin (HP)

Reactivité

  • 115
  • 50
  • 44
  • 16
  • 13
  • 10
  • 9
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Boeuf (Vache)

Hôte

  • 130
  • 31
  • 12
  • 8
  • 5
  • 2
Lapin

Clonalité

  • 147
  • 40
Polyclonal

Conjugué

  • 107
  • 30
  • 10
  • 8
  • 5
  • 4
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
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  • 1
  • 1
  • 1
Cet anticorp Haptoglobin est non-conjugé

Application

  • 138
  • 91
  • 49
  • 48
  • 41
  • 24
  • 19
  • 13
  • 13
  • 13
  • 12
  • 10
  • 10
  • 5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 3
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
ELISA
  • Épitope

    • 15
    • 7
    • 6
    • 6
    • 5
    • 4
    • 4
    • 4
    • 4
    • 4
    • 4
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    • 1
    • 1
    AA 159-329

    Specificité

    Bovine HP / Haptoglobin

    Purification

    Affinity purified

    Immunogène

    Recombinant Hpt (Gly159-Leu329) expressed in E. coli.
    ImmunogenType: Recombinant protein

    Isotype

    IgG
  • Indications d'application

    ELISA (1:100 - 1:200), WB (1:100 - 1:400),

    Restrictions

    For Research Use only
  • Concentration

    Lot specific

    Buffer

    PBS, pH 7.4, 0.02 % sodium azide, 50 % glycerol.

    Agent conservateur

    Sodium azide

    Précaution d'utilisation

    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Stock

    4 °C

    Stockage commentaire

    Store frozen product at or below -20°C. Thawed product may be stored for 2-4 weeks at 4°C. For optimal storage, aliquot to smaller portions and store at -20°C to -70°C. Avoid repeated freeze/thaw cycles.
  • Antigène

    Haptoglobin (HP)

    Autre désignation

    HP / Haptoglobin

    Sujet

    Synonyms: HP, Binding peptide, Haptoglobin alpha(1S)-beta, Haptoglobin, beta polypeptide, Haptoglobin, Haptoglobin alpha(2FS)-beta, Haptoglobin, alpha polypeptide, HP2ALPHA2, BP, Zonulin, HPA1S

    ID gène

    3240

    Pathways

    Transition Metal Ion Homeostasis
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