Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

Catégories

Four and A Half LIM Domains 2 Produits

(Four and A Half LIM Domains 2 (FHL2))

Catégories Four and A Half LIM Domains 2 en vedette

Four and A Half LIM Domains 2 Anticorps

High quality antibodies with extensive validation data.

Four and A Half LIM Domains 2 Kits ELISA

Reliable ELISA kits for a wide range of species.

Four and A Half LIM Domains 2 Protéines

Proteins for various applications incl. WB, ELISA, IF etc.

Four and A Half LIM Domains 2 recommandé Anticorps

Produit
Reactivity
Application
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Application WB
Validations
  • (4)
N° du produit ABIN515657
Quantité 100 μg
Fiche technique
Reactivity Human, Mouse, Rat
Application WB, ELISA, IHC
Validations
  • (3)
N° du produit ABIN7237012
Quantité 200 μL
Fiche technique
Reactivity Human
Application WB, ELISA, IF
Validations
  • (3)
N° du produit ABIN560901
Quantité 100 μg
Fiche technique

Four and A Half LIM Domains 2 recommandé Kits ELISA

Produit
Reactivity
Analytical Method
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Mouse
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
N° du produit ABIN5592045
Quantité 96 tests
Fiche technique
Reactivity Rat
Analytical Method
Validations
N° du produit ABIN2870037
Quantité 96 tests
Fiche technique
Reactivity Cow
Analytical Method
Validations
N° du produit ABIN2870034
Quantité 96 tests
Fiche technique

Four and A Half LIM Domains 2 recommandé Protéines

Produit
Reactivity
Source
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Mouse
Source HEK-293 Cells
Validations
  • (3)
N° du produit ABIN7562547
Quantité 1 mg
Fiche technique
Reactivity Human
Source HEK-293 Cells
Validations
  • (3)
N° du produit ABIN7547663
Quantité 1 mg
Fiche technique
Reactivity Human
Source Wheat germ
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN1354076
Quantité 10 μg
Fiche technique

Avez-vous cherché autre chose?

Vous êtes ici:
Blank Blank Blank Blank
Blank Blank Blank Blank
Chat with us!