Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

Gastrin-Releasing Peptide Produits

(Gastrin-Releasing Peptide (GRP))

Catégories Gastrin-Releasing Peptide en vedette

Gastrin-Releasing Peptide Anticorps

High quality antibodies with extensive validation data.

Gastrin-Releasing Peptide Kits ELISA

Reliable ELISA kits for a wide range of species.

Gastrin-Releasing Peptide Protéines

Proteins for various applications incl. WB, ELISA, IF etc.

Gastrin-Releasing Peptide recommandé Anticorps

Produit
Reactivity
Application
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Application WB, IHC, IF
Validations
  • (6)
N° du produit ABIN6141433
Quantité 100 μL
Fiche technique
Reactivity Human
Application ELISA, IHC, IF
Validations
  • (3)
N° du produit ABIN7153675
Quantité 100 μg
Fiche technique
Reactivity Human
Application ELISA, WB
Validations
  • (3)
N° du produit ABIN947934
Quantité 100 μg
Fiche technique

Gastrin-Releasing Peptide recommandé Kits ELISA

Produit
Reactivity
Analytical Method
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Analytical Method Quantitative Competition ELISA
Validations
  • (1)
  • (1)
N° du produit ABIN6956068
Quantité 96 tests
Fiche technique
Reactivity Rat
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN6974791
Quantité 96 tests
Fiche technique
Reactivity Human
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN6974218
Quantité 96 tests
Fiche technique

Gastrin-Releasing Peptide recommandé Protéines

Produit
Reactivity
Source
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Source Escherichia coli (E. coli)
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN7124560
Quantité 50 μg
Fiche technique
Reactivity Human
Source HEK-293 Cells
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN7092808
Quantité 100 μg
Fiche technique
Reactivity Human
Source Wheat germ
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN1355796
Quantité 25 μg
Fiche technique

Avez-vous cherché autre chose?

Vous êtes ici:
Blank Blank Blank Blank
Blank Blank Blank Blank
Chat with us!