Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

HSP90AB1 Produits

(Heat Shock Protein 90kDa alpha (Cytosolic), Class B Member 1 (HSP90AB1))

Catégories HSP90AB1 en vedette

HSP90AB1 Anticorps

High quality antibodies with extensive validation data.

HSP90AB1 Kits ELISA

Reliable ELISA kits for a wide range of species.

HSP90AB1 Protéines

Proteins for various applications incl. WB, ELISA, IF etc.

HSP90AB1 recommandé Anticorps

Produit
Reactivity
Application
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Application WB, IHC, IF
Validations
  • (2)
  • (11)
N° du produit ABIN3021406
Quantité 100 μL
Fiche technique
Reactivity Human, Mouse, Rat
Application WB, IF, ICC, IHC (p)
Validations
  • (1)
  • (5)
N° du produit ABIN2855037
Quantité 100 μL
Fiche technique
Reactivity Human, Monkey, Mouse, Rat
Application WB, IHC, ELISA, ICC, FACS
Validations
  • (1)
  • (5)
N° du produit ABIN969202
Quantité 100 μL
Fiche technique

HSP90AB1 recommandé Kits ELISA

Produit
Reactivity
Analytical Method
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN6956436
Quantité 96 tests
Fiche technique
Reactivity Mouse
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN6956437
Quantité 96 tests
Fiche technique
Reactivity Rat
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN6956438
Quantité 96 tests
Fiche technique

HSP90AB1 recommandé Protéines

Produit
Reactivity
Source
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Source Baculovirus infected Insect Cells
Validations
  • (3)
  • (1)
N° du produit ABIN1686667
Quantité 100 μg
Fiche technique
Reactivity Human
Source Wheat germ
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN1307182
Quantité 10 μg
Fiche technique
Reactivity Human
Source Escherichia coli (E. coli)
Validations
N° du produit ABIN7577493
Quantité 100 μg
Fiche technique

Avez-vous cherché autre chose?

Vous êtes ici:
Blank Blank Blank Blank
Blank Blank Blank Blank
Chat with us!