Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

IGFBP4 Produits

(Insulin-Like Growth Factor Binding Protein 4 (IGFBP4))

Catégories IGFBP4 en vedette

IGFBP4 Anticorps

High quality antibodies with extensive validation data.

IGFBP4 Kits ELISA

Reliable ELISA kits for a wide range of species.

IGFBP4 Protéines

Proteins for various applications incl. WB, ELISA, IF etc.

IGFBP4 recommandé Anticorps

Produit
Reactivity
Application
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Application WB, IHC, IF
Validations
  • (5)
N° du produit ABIN6142255
Quantité 100 μL
Fiche technique
Reactivity Cow, Dog, Goat, Guinea Pig, Horse, Human, Mouse, Rabbit, Rat, Sheep
Application WB, IHC
Validations
  • (1)
  • (5)
N° du produit ABIN2782316
Quantité 100 μL
Fiche technique
Reactivity Bat, Cow, Dog, Goat, Horse, Human, Mouse, Rabbit, Rat, Sheep
Application WB, IHC, IHC (p)
Validations
  • (4)
N° du produit ABIN6744434
Quantité 100 μL
Fiche technique

IGFBP4 recommandé Kits ELISA

Produit
Reactivity
Analytical Method
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
  • (6)
N° du produit ABIN6730875
Quantité 96 tests
Fiche technique
Reactivity Chicken
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN6967665
Quantité 96 tests
Fiche technique
Reactivity Mouse
Analytical Method Quantitative Sandwich ELISA
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN6956819
Quantité 96 tests
Fiche technique

IGFBP4 recommandé Protéines

Produit
Reactivity
Source
Validations
N° du produit
Quantité
Fiche technique
Reactivity Human
Source Escherichia coli (E. coli)
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN7123462
Quantité 50 μg
Fiche technique
Reactivity Human
Source Mammalian Cells
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN7607383
Quantité 50 μg
Fiche technique
Reactivity Human
Source Wheat germ
Validations
  • (1)
N° du produit ABIN1307569
Quantité 10 μg
Fiche technique

Avez-vous cherché autre chose?

Vous êtes ici:
Blank Blank Blank Blank
Blank Blank Blank Blank
Chat with us!