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Gliadin Kit ELISA

Gliadin Reactivité: Wheat Colorimetric Competition ELISA 2-60 ppm Food
N° du produit ABIN2683143
  • Antigène Tous les produits Gliadin
    Gliadin
    Reactivité
    Wheat
    Méthode de détection
    Colorimetric
    Type de méthode
    Competition ELISA
    Gamme de detection
    2-60 ppm
    Seuil minimal de détection
    2 ppm
    Application
    ELISA
    Fonction
    Enzyme immunoassay for the quantitative determination of Gliadin/Gluten in food
    Type d'échantillon
    Food
    Analytical Method
    Quantitative
    Sensibilité
    0.3 ppm
    Attributs du produit

    Substrate: TMB 450 nm

  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Volume d'échantillon
    100 μL
    Plaque
    Pre-coated
    Préparation de l'échantillon

    extraction, dilution

    Procédure de l'essai

    Incubation time/conditions: 20, 20 min (RT), 20 min (RT/dark)

    Restrictions
    For Research Use only
  • Antigène Tous les produits Gliadin
    Gliadin
    Autre désignation
    Gliadin/Gluten (Gliadin Produits)
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