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LYZ Protein (His tag)

Cette protéine Recombinant LYZ est exprimée dans Escherichia coli (E. coli).
N° du produit ABIN7574569

Aperçu rapide pour LYZ Protein (His tag) (ABIN7574569)

Antigène

Voir toutes LYZ Protéines
LYZ (Lysozyme (LYZ))

Type de proteíne

Recombinant

Origine

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Poulet

Source

  • 36
  • 11
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Escherichia coli (E. coli)

Application

Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), ELISA
  • Purification/Conjugué

    Cette LYZ protéine est marqué à la His tag.

    Fonction

    Recombinant Chicken LYZ/Lysozyme C Protein, N-His

    Séquence

    Lys19-Leu147
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  • Indications d'application

    Optimal working dilution should be determined by the investigator.

    Restrictions

    For Research Use only
  • Format

    Lyophilized

    Reconstitution

    Reconstitute in sterile water for a stock solution.

    Buffer

    Lyophilized from a solution in PBS pH 7.4, 0.02 % NLS, 1 mM EDTA, 4 % Trehalose, 1 % Mannitol.

    Stock

    4 °C,-20 °C

    Stockage commentaire

    Use a manual defrost freezer and avoid repeated freeze thaw cycles. Store at 2 to 8 °C for one week . Store at -20 °C for twelve months from the date of receipt.
  • Antigène

    LYZ (Lysozyme (LYZ))

    Autre désignation

    LYZ/Lysozyme C

    Sujet

    Lysozyme C, 3.2.1.17, 1,4-beta-N-acetylmuramidase C, Allergen Gal d IV, Gal d 4, LYZ

    Poids moléculaire

    23 kDa

    UniProt

    P00698
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