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Chèvre anti-Lapin IgG (F(ab')2 Region) Anticorps (Rhodamine)
ELISA, FACS, IF
Rhodamine
F(ab')2 fragment
Aperçu rapide pour Chèvre anti-Lapin IgG (F(ab')2 Region) Anticorps (Rhodamine) (ABIN638138)
Antigène
IgG
Fragment
F(ab')2 fragment
Conjugué
Tous les conjugués à travers IgG Anticorps secondaires
Rhodamine
Application
Tous les applications à travers IgG Anticorps secondaires.
ELISA, Flow Cytometry (FACS), Immunofluorescence (IF)
Détail du produit
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Épitope
Tous les épitopes à travers IgG Anticorps secondaires.
F(ab')2 Region
Reactivité
Toutes les réactivités sur IgG Anticorps secondaires
Lapin
Hôte
Toutes les hôtes sur IgG Anticorps secondaires
Chèvre
Attributs du produit
Goat anti Rabbit IgG secondary antibody (Fab'2) (Rhodamine) Alternative Names: Goat anti Rabbit Immunoglobulin G secondary antibody (Fab'2) (Rhodamine)
Purification
Affinity Chromatography
Immunogène
Goat anti-rabbit IgG (Fab'2) (Rhodamine) was raised in goat using rabbit IgG F(ab')2 fragment as the immunogen.
Alternatives
(show)
Information d'application
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Indications d'application
ELISA: 1:10,000-1:50,000, FC: 1:500-1:2,500, IF: 1:1,000-1:5,000
Restrictions
For Research Use only
Stockage
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Format
Lyophilized
Concentration
Lot specific
Buffer
Lyophilized from 0.02 M K2 O4, pH 7.2, with 0.12 NaCl, 10 mg/mL BSA, and 0.01 % NaN3. Immunoglobulin and protease free.
Agent conservateur
Sodium azide
Précaution d'utilisation
This product contains sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
Conseil sur la manipulation
Avoid repeated freeze/thaw cycles. Product is photosensitive and should be protected from light.
Stock
4 °C/-20 °C
Stockage commentaire
Store at 4 °C until reconstitution. Following reconstitution aliquot and freeze at -20 °C for long term storage.
Détail du antigène
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Antigène
IgG
Classe de substances
Antibody
Vus récemment
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