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Albumin anticorps

Cet anticorps anti-Albumin est un anticorps Chicken egg détectant Albumin dans ELISA. Adapté pour Boeuf (Vache).
N° du produit ABIN1381722

Aperçu rapide pour Albumin anticorps (ABIN1381722)

Antigène

Voir toutes Albumin (ALB) Anticorps
Albumin (ALB)

Reactivité

  • 212
  • 96
  • 90
  • 62
  • 39
  • 33
  • 32
  • 29
  • 29
  • 27
  • 21
  • 21
  • 19
  • 12
  • 9
  • 7
  • 6
  • 5
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
Boeuf (Vache)

Hôte

  • 333
  • 108
  • 58
  • 27
  • 14
  • 7
  • 2
  • 1
  • 1
Chicken egg

Conjugué

  • 217
  • 99
  • 84
  • 53
  • 10
  • 8
  • 8
  • 7
  • 5
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 2
  • 2
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  • 2
  • 2
  • 2
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  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
Cet anticorp Albumin est non-conjugé

Application

  • 300
  • 253
  • 231
  • 116
  • 115
  • 68
  • 49
  • 41
  • 35
  • 35
  • 34
  • 30
  • 27
  • 20
  • 19
  • 19
  • 19
  • 18
  • 16
  • 11
  • 10
  • 6
  • 4
  • 4
  • 4
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
ELISA
  • Attributs du produit

    Chickens were immunized with highly purified bovine serum albumin isolated from normal bovine serum. After multiple immunizations in Freunds adjuvant, eggs were collected and the IgY fraction prepared.

    Purification

    IgY fraction
  • Indications d'application

    This antibody is suitable for ELISA and blotting applications. Optimal working dilutions should be determined for your particular assay conditions.

    Restrictions

    For Research Use only
  • Format

    Liquid

    Concentration

    20.0 mg/ml

    Buffer

    Phosphate buffered Saline, pH 7.2, 50% glycerol0

    Agent conservateur

    Sodium azide

    Précaution d'utilisation

    This product contains sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Stock

    4 °C
  • Antigène

    Albumin (ALB)

    Autre désignation

    Serum Albumin

    Pathways

    Lipid Metabolism
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