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Resistin anticorps (AA 19-109) (FITC)

Cet anticorps anti-Resistin est un anticorps Lapin Polyclonal détectant Resistin dans ELISA. Adapté pour Boeuf (Vache).
N° du produit ABIN6056833

Aperçu rapide pour Resistin anticorps (AA 19-109) (FITC) (ABIN6056833)

Antigène

Voir toutes Resistin (RETN) Anticorps
Resistin (RETN)

Reactivité

  • 103
  • 36
  • 10
  • 7
  • 1
  • 1
Boeuf (Vache)

Hôte

  • 95
  • 34
  • 16
  • 4
  • 3
Lapin

Clonalité

  • 119
  • 34
Polyclonal

Conjugué

  • 91
  • 21
  • 12
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Cet anticorp Resistin est conjugé à/à la FITC

Application

  • 107
  • 61
  • 49
  • 23
  • 16
  • 11
  • 10
  • 8
  • 5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
ELISA
  • Épitope

    • 14
    • 12
    • 8
    • 7
    • 5
    • 4
    • 4
    • 3
    • 3
    • 3
    • 3
    • 2
    • 2
    • 2
    • 2
    • 2
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    AA 19-109

    Purification

    Protein G

    Immunogène

    Recombinant Bos taurus Resistin protein (19-109AA).

    Isotype

    IgG
  • Indications d'application

    Optimal working dilution should be determined by the investigator.

    Restrictions

    For Research Use only
  • Format

    Liquid

    Buffer

    0.01 M PBS,  pH 7.4, 0.03 % Proclin-300 and 50 % Glycerol.

    Agent conservateur

    ProClin

    Précaution d'utilisation

    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Stock

    -20 °C,-80 °C

    Stockage commentaire

    Aliquot and store at -20 °C or -80 °C. Avoid exposure to light. Avoid repeated freeze/thaw cycles.
  • Antigène

    Resistin (RETN)

    Autre désignation

    RETN

    ID gène

    369020

    UniProt

    Q762I5

    Pathways

    Feeding Behaviour, Smooth Muscle Cell Migration
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