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HBSAg anticorps

HBsAg Reactivité: Humain ELISA, LF Hôte: Souris Monoclonal B-65 unconjugated F(ab')2 fragment
N° du produit ABIN6391427
  • Antigène Voir toutes HBSAg (HBsAg) Anticorps
    HBSAg (HBsAg) (Hepatitis B Virus Surface Antigen (HBsAg))
    Fragment
    F(ab')2 fragment
    Reactivité
    • 103
    • 31
    • 20
    • 18
    • 3
    • 1
    • 1
    Humain
    Hôte
    • 66
    • 34
    • 28
    • 3
    Souris
    Clonalité
    • 66
    • 58
    Monoclonal
    Conjugué
    • 82
    • 16
    • 12
    • 10
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Cet anticorp HBSAg est non-conjugé
    Application
    • 86
    • 36
    • 20
    • 15
    • 14
    • 13
    • 13
    • 10
    • 7
    • 7
    • 6
    • 6
    • 5
    • 4
    • 4
    • 4
    • 4
    • 3
    • 3
    • 2
    • 2
    • 2
    • 2
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    ELISA, Lateral Flow (LF)
    Specificité
    HBsAg
    Attributs du produit
    React with Ad and Ay subtypes
    Purification
    IEX
    Immunogène
    Purified Hepatitis B surface antigen
    Clone
    B-65
    Isotype
    IgG1
    Top Product
    Discover our top product HBsAg Anticorps primaire
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    matched pairs in ELISA, Lateral Flow: Capture ABIN343856; Detection ABIN6391427

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Liquid
    Buffer
    Borate, pH 9.2, 0.09% Sodium azide
    Agent conservateur
    Sodium azide
    Précaution d'utilisation
    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Stock
    -20 °C
    Stockage commentaire
    - 20°C
  • Antigène
    HBSAg (HBsAg) (Hepatitis B Virus Surface Antigen (HBsAg))
    Autre désignation
    HBsAg (HBsAg Produits)
    Classe de substances
    Viral Protein
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Support technique