Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

Prokineticin 1 Protein (Prok1)

Cette protéine Recombinant Prokineticin 1 est produite dans Escherichia coli (E. coli).
N° du produit ABIN5509296

Aperçu rapide pour Prokineticin 1 Protein (Prok1) (ABIN5509296)

Antigène

Voir toutes Prokineticin 1 (Prok1) Protéines
Prokineticin 1 (Prok1)

Type de proteíne

Recombinant

Activité biologique

Active

Origine

  • 8
  • 6
  • 3
  • 2
Humain

Source

  • 16
  • 1
  • 1
  • 1
Escherichia coli (E. coli)

Application

Functional Studies (Func)

Pureté

>95 % as determined by SDS-PAGE
  • Attributs du produit

    Recombinant Human EG-VEGF (PROK1)

    niveau d'endotoxine

    < 1.0 EU of endotoxin/μg of protein
  • Vous souhaitez d'autres options pour ce Protein ?

    !
    Découvrez nos protéines personnalisées prédéfinies et nos services de protéines sur mesure !

    Votre projet nécessite-t-il une personnalisation supplémentaire ? Contactez-nous et découvrez nos solutions protéiques sur mesure

  • Indications d'application

    Optimal working dilution should be determined by the investigator.

    Restrictions

    For Research Use only
  • Format

    Lyophilized

    Reconstitution

    A quick spin of the vial followed by reconstitution in sterile distilled water to a concentration not less than 0.1 mg/mL is recommended. Please note, filter sterilization is a must following reconstitution. This solution can then be diluted into other buffers.

    Stock

    4 °C,-20 °C

    Stockage commentaire

    The lyophilized protein is stable for at least one year from date of receipt at -70°C. Upon reconstitution, this cytokine can be stored in working aliquots at 2° - 8°C for one month, or at -20°C for six months, with a carrier protein without detectable loss of activity. Avoid repeated freeze/thaw cycles.
  • Antigène

    Prokineticin 1 (Prok1)

    Autre désignation

    EG-VEGF (PROK1)

    Poids moléculaire

    10

    ID gène

    84432

    UniProt

    P58294
Vous êtes ici:
Chat with us!