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OAS2 Protein (AA 21-436) (His tag)

OAS2 Origine: Porc Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 80 % WB, SDS, Imm, PC
N° du produit ABIN7424473
  • Antigène Voir toutes OAS2 Protéines
    OAS2 (2'-5'-Oligoadenylate Synthetase 2, 69/71kDa (OAS2))
    Type de proteíne
    Recombinant
    Attributs du protein
    AA 21-436
    Origine
    • 3
    • 1
    Porc
    Source
    • 2
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette OAS2 protéine est marqué à la His tag.
    Application
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Séquence
    Gln21-Gln436
    Attributs du produit
    Recombinant 2',5'-Oligoadenylate Synthetase 2 (OAS2), Prokaryotic expression, Gln21-Gln436, N-terminal His Tag
    Pureté
    > 80 %
    Top Product
    Discover our top product OAS2 Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:8

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Précaution d'utilisation
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    OAS2 (2'-5'-Oligoadenylate Synthetase 2, 69/71kDa (OAS2))
    Autre désignation
    2',5'-Oligoadenylate Synthetase 2 (OAS2 Produits)
    Synonymes
    Oasl11 Protein, 2'-5'-oligoadenylate synthetase 2 Protein, 2'-5' oligoadenylate synthetase 2 Protein, 2'-5'-oligoadenylate synthetase 2, 69/71kDa Protein, OAS2 Protein, Oas2 Protein
    Sujet
    P69 OAS / p71 OAS
    Poids moléculaire
    51kDa
    Pathways
    Hepatitis C
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