Tel:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@anticorps-enligne.fr

APOL1 Protein (AA 1-238) (His tag,GST tag)

APOL1 Origine: Humain Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 95 % WB, SDS, Imm, PC
N° du produit ABIN7397597
  • Antigène Voir toutes APOL1 Protéines
    APOL1 (Apolipoprotein L, 1 (APOL1))
    Type de proteíne
    Recombinant
    Attributs du protein
    AA 1-238
    Origine
    Humain
    Source
    • 1
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette APOL1 protéine est marqué à la His tag,GST tag.
    Application
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Séquence
    Met1-Ala238
    Attributs du produit
    Recombinant Apolipoprotein L (APOL1), Prokaryotic expression, Met1-Ala238, N-terminal His and GST Tag
    Pureté
    > 95 %
    Top Product
    Discover our top product APOL1 Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:5.4

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    20 mM Tris, 150 mM NaCl, pH 8.0, containing 1 mM EDTA, 1 mM DTT, 0.01 % SKL, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Précaution d'utilisation
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    APOL1 (Apolipoprotein L, 1 (APOL1))
    Autre désignation
    Apolipoprotein L (APOL1 Produits)
    Synonymes
    APO-L Protein, APOL Protein, APOL-I Protein, FSGS4 Protein, wu:fa95b12 Protein, wu:fc30h04 Protein, si:rp71-1g18.12 Protein, apolipoprotein L1 Protein, apolipoprotein L, 1 Protein, APOL1 Protein, apol1 Protein
    Sujet
    Apo-L, APOL, APOL-I
    Poids moléculaire
    56kDa
    UniProt
    O14791
Vous êtes ici: