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CES5A Protein (AA 383-570) (His tag,GST tag)

CES5A Origine: Humain Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 90 % SDS, WB, Imm, PC
N° du produit ABIN1098926
  • Antigène Voir toutes CES5A Protéines
    CES5A (Carboxylesterase 5A (CES5A))
    Type de proteíne
    Recombinant
    Attributs du protein
    AA 383-570
    Origine
    • 4
    • 1
    • 1
    • 1
    Humain
    Source
    • 2
    • 2
    • 2
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette CES5A protéine est marqué à la His tag,GST tag.
    Application
    SDS-PAGE (SDS), Western Blotting (WB), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Séquence
    His383-Phe570
    Pureté
    > 90 %
    Top Product
    Discover our top product CES5A Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Reconstitution
    Reconstitute in sterile PBS, pH 7.2 - pH 7.4.
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Conseil sur la manipulation
    Avoid repeated freeze/thaw cycles
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    CES5A (Carboxylesterase 5A (CES5A))
    Autre désignation
    Carboxylesterase 5A (CES5A Produits)
    Synonymes
    CAUXIN Protein, CES4C1 Protein, CES5 Protein, CES7 Protein, 1700081L16Rik Protein, 1700122C07Rik Protein, BB081581 Protein, Ces7 Protein, Gm503 Protein, cauxin Protein, Ces5 Protein, LOC445455 Protein, carboxylesterase 5A Protein, CES5A Protein, Ces5a Protein
    Sujet
    CES7, CES4C1, CES5, CAUXIN, Carboxylesterase-like urinary excreted protein homolog
    Poids moléculaire
    23.2 kDa (predicted)
    UniProt
    Q6NT32
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Support technique