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APOC3 Protein (AA 21-99) (His tag,GST tag)

APOC3 Origine: Humain Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 90 % SDS, WB, Imm, PC
N° du produit ABIN2122435
  • Antigène Voir toutes APOC3 Protéines
    APOC3 (Apolipoprotein C-III (APOC3))
    Type de proteíne
    Recombinant
    Attributs du protein
    AA 21-99
    Origine
    • 7
    • 3
    • 3
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Humain
    Source
    • 7
    • 6
    • 2
    • 2
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette APOC3 protéine est marqué à la His tag,GST tag.
    Application
    SDS-PAGE (SDS), Western Blotting (WB), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Séquence
    Ser21-Ala99
    Attributs du produit
    Location of tag(s): N-terminal
    Pureté
    > 90 %
    Top Product
    Discover our top product APOC3 Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:5.8

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Reconstitution
    Reconstitute in sterile PBS, pH 7.2 - pH 7.4.
    Buffer
    20 mM Tris, 150 mM NaCl, pH 8.0, containing 1 mM EDTA, 1 mM DTT, 0.01 % SKL, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Conseil sur la manipulation
    Avoid repeated freeze/thaw cycles
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    APOC3 (Apolipoprotein C-III (APOC3))
    Autre désignation
    Apolipoprotein C3 (APOC3 Produits)
    Synonymes
    APOC3 Protein, APOCIII Protein, HALP2 Protein, Apoc Protein, ApoC-III Protein, apo-CIII Protein, Apo-CIII Protein, apolipoprotein C3 Protein, apolipoprotein C-III Protein, APOC3 Protein, Apoc3 Protein
    Sujet
    Apo-C3, APOCIII, APOC-III
    Poids moléculaire
    40.7 kDa
    UniProt
    P02656
    Pathways
    Carbohydrate Homeostasis, Lipid Metabolism
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Support technique