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PNLIP Protein (AA 47-280) (His tag)

PNLIP Origine: Rat Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 95 % WB, SDS, Imm, PC
N° du produit ABIN2125699
  • Antigène Voir toutes PNLIP Protéines
    PNLIP (Pancreatic Lipase (PNLIP))
    Type de proteíne
    Recombinant
    Attributs du protein
    AA 47-280
    Origine
    • 6
    • 3
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    Rat
    Source
    • 5
    • 4
    • 2
    • 2
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette PNLIP protéine est marqué à la His tag.
    Application
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Séquence
    Ser47-His280 (Accession # P27657)
    Attributs du produit
    Location of tag(s): N-terminal
    Pureté
    > 95 %
    Top Product
    Discover our top product PNLIP Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:6.2

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Reconstitution
    Reconstitute in sterile PBS, pH 7.2 - pH 7.4.
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Conseil sur la manipulation
    Avoid repeated freeze/thaw cycles
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    PNLIP (Pancreatic Lipase (PNLIP))
    Autre désignation
    Pancreatic Lipase (PNLIP Produits)
    Synonymes
    PL Protein, PNLIPD Protein, PTL Protein, LIPASE Protein, PANLI Protein, 1810007A24Rik Protein, PNLIP Protein, PNLIPRP2 Protein, pancreatic lipase Protein, PNLIP Protein, Pnlip Protein, pnlip Protein
    Sujet
    PNLIP, PTL, Pancreatic Lipase, Pancreatic triacylglycerol lipase
    Poids moléculaire
    29.5 kDa
    UniProt
    P27657
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Support technique