Gelatinase Protein (gelE) (AA 193-510) (His-SUMO Tag)
gelE
Origine: Bactéries
Hôte: Escherichia coli (E. coli)
Recombinant
> 90 % pure
N° du produit ABIN5623958
-
-
Antigène
-
Gelatinase (gelE)
-
Type de proteíne
-
Recombinant
-
Attributs du protein
-
AA 193-510
-
Origine
-
Bactéries
-
Source
-
Escherichia coli (E. coli)
-
Purification/Conjugué
-
Cette Gelatinase protéine est marqué à la His-SUMO Tag.
-
Séquence
-
Amino acids 193-510, full length protein with N-terminal 6x His-SUMO-tag.
-
Attributs du produit
-
Recombinant Enterococcus faecalis Gelatinase (gelE)
-
Pureté
-
> 90 % pure
-
-
-
Restrictions
-
For Research Use only
-
-
Format
-
Lyophilized
-
Buffer
-
Lyophilized from Tris-based buffer
-
Stock
-
4 °C/-20 °C
-
Stockage commentaire
-
Store at 4 deg C short term, -20 deg C long term. Avoid repeated freeze thaw cycles.
-
-
Antigène
-
Gelatinase (gelE)
-