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MOG Protein (AA 28-152) (His tag)

MOG Origine: Rat Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 95 % WB, SDS, Imm, PC
N° du produit ABIN1080331
  • Antigène Voir toutes MOG Protéines
    MOG (Myelin Oligodendrocyte Glycoprotein (MOG))
    Type de proteíne
    Recombinant
    Attributs du protein
    AA 28-152
    Origine
    • 12
    • 6
    • 2
    • 1
    Rat
    Source
    • 10
    • 5
    • 2
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette MOG protéine est marqué à la His tag.
    Application
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Séquence
    Gly28-Gly152 (Accession # Q63345)
    Attributs du produit
    Residues: Gly28~Gly152 (Accession # Q63345), with N-terminal His-Tag.
    Pureté
    > 95 %
    Top Product
    Discover our top product MOG Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Reconstitution
    Reconstitute in sterile PBS, pH 7.2 - pH 7.4.
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Conseil sur la manipulation
    Avoid repeated freeze/thaw cycles
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    MOG (Myelin Oligodendrocyte Glycoprotein (MOG))
    Autre désignation
    Myelin Oligodendrocyte Glycoprotein (MOG Produits)
    Synonymes
    MOGIG2 Protein, NRCLP7 Protein, B230317G11Rik Protein, MOG Protein, myelin oligodendrocyte glycoprotein Protein, MOG Protein, Mog Protein
    Sujet
    Cellular Localisation: Membrane, Multi-pass membrane protein.
    Abbreviations: MOG
    Poids moléculaire
    15.7 kDa (predicted)
    UniProt
    Q63345
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