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PLG Protein (His tag)

PLG Origine: Humain Hôte: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 97 % WB, SDS, Imm, PC
N° du produit ABIN1099384
  • Antigène Voir toutes PLG Protéines
    PLG (Plasminogen (PLG))
    Type de proteíne
    Recombinant
    Origine
    • 14
    • 5
    • 4
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Humain
    Source
    • 9
    • 8
    • 7
    • 2
    • 2
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Purification/Conjugué
    Cette PLG protéine est marqué à la His tag.
    Application
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Séquence
    MGHHHHHHSG SEF-QCLKGTGENY RGNVAVTVSG HTCQHWSAQT PHTHNRTPEN FPCKNLDENY CRNPDGKRAP WCHTTNSQVR WEYCKIPSCD SSPVSTEQLA PTAPPELTPV VQDCYHGDGQ SYRGTSSTTT TGKKCQSWSS MTPHRHQKTP ENYPNAGLTM NYCRNPDADK GPWCFTTDPS VRWEYCNLKK CSGTEASVVA PPPVVLLPDV ETPSEEDCMF GNGKGYRGKR ATTVTGTPCQ DWAAQEPHRH SIFTPETNPR AGLEKNYCRN PDGDVGGPWC YTTNPRKLYD YCDVPQC
    Pureté
    > 97 %
    Top Product
    Discover our top product PLG Protéine
  • Indications d'application
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Commentaires

    Isoelectric Point:6.7

    Restrictions
    For Research Use only
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Agent conservateur
    ProClin
    Stock
    4 °C,-80 °C
    Stockage commentaire
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Date de péremption
    12 months
  • Antigène
    PLG (Plasminogen (PLG))
    Autre désignation
    Plasminogen (PLG Produits)
    Synonymes
    wu:fb70e09 Protein, PLG Protein, LPA Protein, plg Protein, Ab1-346 Protein, AI649309 Protein, Pg Protein, plasminogen Protein, plg Protein, PLG Protein, Plg Protein
    Sujet
    PL, Plasmin, Activation peptide, Angiostatin
    Poids moléculaire
    33.5 kDa
    UniProt
    P00747
    Pathways
    Système du Complément, Lipid Metabolism
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Support technique